Hou je herinneringen levend. Je hebt in het leven belangrijke gebeurtenissen, life events, die in het moment voorbij gaan maar in je geheugen gedrukt blijven staan. Je huwelijk, de geboorte van je kind, het samenzijn als gezin. Denk aan het potentieel dat foto's hebben om het echte leven, eerlijke momenten en natuurlijke portretten vast te leggen. Door middel van mijn foto’s kun je je band, de dynamiek, je toewijding vastleggen. Wie je als partners, familie en als gezin bent.

Zet jezelf op een authentieke manier neer om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je weet het belang van jezelf online zichtbaar maken....maar waar te beginnen. Je realiseert je dat de aankoopbeslissingen van mensen sterk gebaseerd zijn op wat ze op internet zien. Dus zichtbaar zijn en jezelf laten zien is cruciaal voor de toekomstige opbouw van je bedrijf. Mijn foto's laten je zien wie je bent; en wie jij laat aan de wereld zie dat je er bent. 

Jouw werk is het creëren van boeiende content. Op je vakgebied ben je expert en weet je steeds nieuwe en aansprekende onderwerpen te belichten. Je weet de lezers te interesseren met aantrekkelijke verhalen, diepgaande interviews en actuele thema's. Je bent er heel bewust van dat woord en beeld elkaar versterken. Jouw expertise is het verbeeldende woord, de mijne is het vertellende beeld. Het beeld versterkt jouw tekst: Jouw verhaal in uniek beeld gevangen.