Portret

Portret

studio

Portret

Portret

locatie

Editorial

Editorial

Trouwen

Trouwen

It takes two

It takes two

Portret

Portret

familie

Reizen

Reizen

Lifestyle & mode

Lifestyle & mode

Storytelling

Storytelling

 

Bedrijfsfotografie:

Bij Wendy Bos Fotoproducties begrijpen we dat jouw online aanwezigheid van cruciaal belang is voor het succes van je bedrijf. Het is niet alleen een kwestie van zichtbaar zijn, maar ook van jezelf op een authentieke manier presenteren. We zijn hier om je te helpen bij deze belangrijke taak.

Lees meer over onze werkwijze.  

 

Editorial, Interieur en Lifestyle Fotografie:

Jouw werk is het creëren van content. Op jouw vakgebied ben je expert en weet je steeds nieuwe en aansprekende thema's te belichten. Je weet de lezers te boeien met verhalen, informatie, diepgaande interviews en actuele thema's. Woord en beeld versterken elkaar. Jouw expertise is het geschreven woord, de mijne is het vertellende beeld. Het beeld versterkt jouw tekst, jouw tekst onderschrijft het beeld. Kijk in het beeldenraster bij editorial, maar ook bij travel, lifestyle & fashion om te zien wat ik je te bieden heb.

Jouw verhaal in beeld gevangen. Beeld dat spreekt. Je leest erover op de pagina werkwijze

 

Persoonlijke Fotografie:

Hou je herinneringen levend. Je hebt in het leven belangrijke gebeurtenissen, life events, die in het moment voorbij gaan maar in je geheugen gedrukt blijven staan. Je huwelijk, de geboorte van je kind, het samenzijn als gezin. Denk aan het potentieel dat foto's hebben om het echte leven, eerlijke momenten en natuurlijke portretten vast te leggen. Door middel van mijn foto’s kun je je band, de dynamiek, je toewijding vastleggen. Wie je als partners, familie en als gezin bent.

Het is leuk om met plezier te kijken naar de foto's van deze speciale momenten in je leven. Je wilt dat je connectie mooi en puur in beeld komt. Meer over mijn aanpak lees je bij werkwijze