Zet jezelf op een authentieke manier neer om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je weet dat je jezelf online beter zichtbaar moet maken....maar waar te beginnen. Je realiseert je dat de aankoopbeslissingen van mensen sterk gebaseerd zijn op wat ze op internet zien. Dus zichtbaar zijn en jezelf laten zien, is cruciaal voor de toekomstige opbouw van je bedrijf. Mijn foto's laten je zien wie je bent; en wie jij laat zien aan de wereld dat je bent. Maar op dit moment zie je zoveel mensen het op de verkeerde manier doen en je bent bang dat je dezelfde slechte indruk zult maken als zij. De gedachte om jezelf zichtbaarder te maken, kan je het volgende doen voelen:

 • Te zelfbewust
 • Heel 'salesgericht'
 • Alsof je aan het opscheppen bent
 • Alsof het schaamteloze zelfpromotie is

Het hoeft niet op deze manier. Want wat je verlangt zijn sprekende, authentieke en duurzame foto's. 

 

Betrouwbaarheid, authenticiteit en liefde voor je vak

Je wilt graag goede foto's die vertolken waar je onderneming voor staat en wat de klanten van je bedrijf kunnen verwachten. Beelden die onderscheidend zijn en jouw authenticiteit weergeven. Je vindt het fijn te werken met een fotograaf die snapt waarnaar je streeft, met je meedenkt en met ideeën komt. Ik vind het belangrijk om op een prettige manier samen te werken en beelden te maken met meerwaarde. De liefde die je hebt voor je vak, heb ik voor mijn vak, de fotografie. Met de gesprekken die we hebben, krijg ik een beeld van wie je als ondernemer bent, wat je wilt uitstralen en welke boodschap je de wereld in wilt brengen. Het vraagt samenwerking en wederzijds vertrouwen. 

We gaan van te voren met elkaar in gesprek en brengen in kaart wat je wensen zijn. Ik kan de gehele of gedeeltelijke coördinatie van een fotoproductie voor mijn rekening nemen. Ik heb een team beschikbaar bestaande uit een visagist, haarstylist, stylist en ik heb een bestand met gave fotolocaties. Als je wilt organiseer ik de hele fotografieproductie van het begin tot het einde. Over mijn ervaring op dit gebied kan ik je in een persoonlijk gesprek meer vertellen. Mijn twee fotostudio's in Utrecht en Rotterdam bieden heel veel mogelijkheden. Wil je de foto's op een speciale locatie ergens in Nederland of in het buitenland dan vind ik het fantastisch om te reizen voor zo'n fotoshoot.  

De foto's kunnen gebruikt worden voor je website, een boek, een e-book, een brochure en andere communicatie-uitingen.

 

"Ik help je met het maken, zien en geloven in de beste versie van jezelf door middel van foto's."

 

Profielfoto's

Een profielfoto voor social media (LinkedIn, Instagram, Youtube, Pinterest, Facebook etc). We weten dat de eerste indruk heel belangrijk is. Dat je een goed beeld wilt geven van wie je bent als je jezelf ergens presenteert. Het begint met een mooie foto van jezelf die je kunt gebruiken voor een presentatie of voor social media. Maar als ondernemer met een website heb je er ook belang bij om jezelf goed te presenteren op het web.

Speciaal hiervoor heb ik een pakket ontwikkeld. Op de speciale profielfotodagen, die ik van te voren aankondig, kun je een serie headshots met verschillende variaties laten maken. Een profielfotoshoot is inclusief een online keuze en 1 digitale foto in webresolutie zonder watermerk als eindproduct. Tijdens de 20 minuten durende fotoshoot kun je halverwege een keer van jasje of blouse verwisselen. Ook wisselen we verschillende poses af en hierin wordt je door mij begeleid. De investering voor de fotografie inclusief een digitaal bestand in webformaat bedraagt slechts 57,-. 

 

Personal branding fotoshoot

Stel je voor dat je persoonlijke merkfoto's hebt die de beste versie van jou laten zien en je boodschap op een natuurlijke, echte en menselijke manier overbrengt…. zonder enige verkoopbare, smakeloze onzin? Personal branding is een combinatie van twee dingen die op elkaar inwerken:

 • Wie je bent / wie je wilt zijn (intern)
 • Wie je de wereld laat zien dat je bent (extern)

Intern is een manier van voelen, geloven en zijn. Extern is: jouw interne gebieden vertaald in iets visueels. Je personal branding fotoshoot omvat een planningssessie waarin we zowel de interne als externe aspecten van je 'persoonlijke merk' bespreken. Het gaat er bij deze fotografie om je karakter als ondernemer en je toegevoegde waarde voor de klant in beeld te vangen.

Maar hoe wil ik mijn 'persoonlijke merk' eruit laten zien, vraag je jezelf misschien af? Ik geloof dat ondernemers best weten hoe ze eruit willen zien, ze hebben alleen moeite om het te beschrijven of te visualiseren. We zullen een reeks eenvoudige vragen en oefeningen doornemen om de look, stijl en visuele boodschap van je personal branding voor je fotoshoot te verduidelijken en te stroomlijnen. Na de opname zie je dat beeld via je foto's gereflecteerd. 

Hoe werkt het verder? Je personal branding-sessie omvat professioneel haar, make-up en de fotoshoot. Gecombineerd duurt dit meestal 3 uur. We plannen een paar 'looks' van te voren en het is mogelijk om 2 keer van outfit te wisselen gedurende de fotoshoot. We plannen vóór de shoot welke achtergrond, licht of donker, we gaan gebruiken en stemmen het af met je kleding. Als je bijvoorbeeld een make-upwissel wilt, beginnen we eerst met de lichtste van je 'looks', en bouwen we dan verder naar je meer dramatische 'looks'. 

Waar vindt de shoot plaats? De meeste mensen schooten in mijn studio (Utrecht of Rotterdam). Maar we kunnen je fotoshoot zeker op een specifieke locatie doen. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën! Afhankelijk van de locatie die je kiest, kunnen er reiskosten in rekening worden gebracht. Neem contact met mij op en ik laat het je weten. 

Een week na de fotoshoot ontvang je een online pre view van de opnames. Je kunt hieruit 5 beelden selecteren die je wilt gaan gebruiken. De investering voor de fotoshoot, inclusief de voorbespreking, advisering, make-up, haarstyling en de 5 foto's in hoge resolutie bedragen 470,- exclusief btw. 

 

Bedrijfsfoto's op locatie

Als je een bedrijf hebt of voor een bedrijf werkt met meerdere medewerkers dan wil je een goede presentatie neerzetten van de organisatie. Je vindt het belangrijk dat de serie portretten dezelfde look & feel hebben. Voor het shooten van een serie portretten kom ik bij je bedrijf op locatie. Portretten zijn één ding, maar portretten en beelden die aansluiten bij jouw bedrijf zijn een heel ander verhaal. Tijdens een bedrijfsfotosessie gaan wij samen aan de slag voor jouw bedrijf en zakelijke uitstraling. We gaan in gesprek over wie je bent als bedrijf, wat je uit wil stralen met je bedrijf en kijken naar het doel waarvoor de foto's worden geschoten. Ook kijken we of je meer nodig hebt dan alleen portretten. Denk aan sfeerbeelden voor de website, een beeldbank voor je sociale media, of werk dat in een online magazine geplaatst kan worden. Ook bespreken we onder andere welke kleding en uitstraling het beste passen binnen het concept van jouw bedrijf. Mocht je dat willen dan kan ik de styling verzorgen, van kleding of items voor de sfeerbeelden. De mogelijkheden zijn groot!

Laat de foto's een substantieel deel van jouw werk doen! Je doelgroep raken, prikkelen, inspireren, informeren en transformeren. Ik doe graag met je mee. Wij kunnen gaan werken voor een business fotoshoot zoals net beschreven maar....een beeldbibliotheek of beeldbank aanleggen zou jou ook enorm veel vrijheid geven. Als je elke maand kan putten aan een verse lading prachtige afbeeldingen, hoe fijn is dat! Hoe we dit vorm geven, vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. Om je een idee te geven: Al vanaf een kleine investering van 75,- per maand is mijn beeldbankfotografie in te zetten, waarbij je het hele jaar door gevoed wordt met nieuwe sprankelende opnames. Jij weet zeker dat je nooit misgrijpt met voortreffelijk beeldmateriaal.

Je begrijpt het; Het gaat hier om een persoonlijke benadering. Voor het meedenken kun je contact met mij opnemen. Stuur me een e-mail via de contactpagina of bel me op 06 55161495. Je ontvang dan informatie over de mogelijkheden en de investering.

 

Wat er nog meer kan

 Er is al heel wat aan bod gekomen en er is nog meer! In eigen huis vervaardigen wij grote museumkwaliteit art works. De foto's die eerst nog digitaal waren worden omgezet in hun fysieke equivalent. Het kan je bedrijfsmuren verfraaien. Weg met de saaie witte kantoormuren. Creëer een inspirerende werkomgeving.

 • Foto achter acrylglas als mooi art work
 • In groot formaat tot meer dan een meter
 • Foto op fine art papier in een mooie omlijsting
 • Foto's afgeleverd in een presentatie-album
 • Grote prints voor op beursstand