Wie is Wendy?

Welkom bij Wendy Bos Fotografie: Een Glimp van Mijn Verhaal

Leuk dat je mijn website hebt gevonden! Laat me je voorstellen aan de persoon achter de lens. Ik ben Wendy Bos, geboren in 1971 en opgegroeid in het schilderachtige landschap van West-Friesland, vlakbij het charmante Zuiderzee stadje Enkhuizen. Sinds 2007 ben ik moeder van twee prachtige kinderen en woon ik aan de rand van de betoverende bossen van Soest.

Je zou me kunnen omschrijven als een 'dromer' en een echte 'mensenliefhebber'. Wanneer ik iets moois zie of ervaar, voel ik de drang om het vast te leggen en te visualiseren, en daarom koester ik een diepe passie voor fotografie. Mijn fotografische stijl onthult mijn gave om me in te leven in anderen, en in mijn foto's vind je pure, authentieke, en prachtige momenten.

Fotografie - Een Levenslange Passie

Fotografie heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Op mijn achtste begon ik al te fotograferen met mijn vertrouwde Agfa Clack-camera, vastbesloten om mijn familie, bloemen in de tuin en mijn omgeving vast te leggen. Alles wat mijn hart raakte, werd vastgelegd op film. Mijn ouders hadden een fotozaak in Medemblik, waar ik tijdens mijn schooljaren vaak hielp. Ik ontwikkelde filmrolletjes, drukte foto's af in de printshop en gaf advies aan klanten. Later ging ik zelfs trouwalbums samenstellen en huwelijken fotograferen.

Het duurde even voordat ik mijn creatieve roeping volledig omarmde. Eerst behaalde ik met succes mijn HEAO-CE diploma, waarbij ik zelfs de prijs won voor de beste scriptie van het hele jaar. Maar al snel ontdekte ik dat mijn ware roeping lag in de wereld van fotografie. Met mijn achtergrond in marketing heb ik het voordeel om te werken vanuit de behoeften van mijn klanten en te begrijpen waar jij als klant naar verlangt.

De keuze om professioneel fotograaf te worden, is zonder twijfel de beste beslissing die ik ooit heb genomen. Elke fotografieopdracht, zowel voor ondernemers als particuliere klanten, is van onschatbare waarde voor me.

Een Voortdurende Reis naar Creatieve Groei

Voor mij is groei van essentieel belang. Mijn autonome werk neemt nu een prominentere plek in. Je kunt verwachten dat mijn portfolio zich uitbreidt met werken die me diep raken: serene landschappen, pure stillevens, mensen met verhalen, of bevroren momenten. Elk onderwerp benader ik met een nieuwsgierige en onbevangen blik. Mijn beelden belichamen schoonheid, authenticiteit en puurheid. Mijn portfolio en kenmerkende stijl zijn gevestigd, en ik werk nu aan boeiende exposities en een boek. Wordt vervolgd...

Bedankt voor het leren kennen van het gezicht achter Wendy Bos Fotografie. Als je geïnteresseerd bent in mijn fotografische diensten voor portretten, reportages of magazinefotografie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om jouw bijzondere momenten vast te leggen en een blijvende herinnering te creëren. Samen maken we beelden die een verhaal vertellen. Neem hier contact met me op om te ontdekken hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen.

 

Wie is Wendy in een paar regels:

-Loopt als achtjarige al met een camera rond

-Als tiener graag aan het werk bij Foto Bos

-Studeert aan de HEAO af als marketeer 

-Werkt in bedrijfsleven als account manager en marketeer

-Maakt in 2000 de eerste reportage

-Is bij deze eerste reportage meteen 'verkocht'

-Maakt van haar passie haar werk 

-Start in 2002 als fotograaf in Amsterdam 

-Woont sinds 2006 in Soest 

-Opent studio's in Utrecht en Rotterdam in 2020

 

Wendy loves:

Natuur, avontuur, mooie verhalen, mensen en hun verhaal in beeld vangen.