DOCUMENTAIRE FAMILIESHOOT MEI EN JUNI 2021


Met de stijgende populariteit van de perfect gestylede fotoshoots vergeten we bijna het potentieel dat foto's hebben om het ECHTE LEVEN, EERLIJKE MOMENTEN en NATUURLIJKE PORTRETTEN vast te leggen. Door middel van documentaire foto’s kun je je band, de dynamiek, je toewijding vastleggen - en wie je als gezin bent.

Ben je enthousiast over de kracht van documentaire foto's? Ik heb een mooi aanbod voor je deze maand.

Ik kom een anderhalf uur lang bij je thuis om de mooiste leukste intiemste momenten van je gezin vast te leggen. Van deze documentaire fotosessie ontvangen je na afloop minimaal 40 heel gave sprekende foto's. De mooiste 6 foto's krijg je in een prachtig mini-album wat je altijd bij je kunt hebben of op een mooie ereplekje in huis kan zetten. De investering voor dit gehele pakket is nu slechts € 297,-.  

Wat zit er bij deze shoot inbegrepen:

-Fotografie bij je thuis

-De tijdsplanning is 90 minuten

-Minimaal 40 digitale foto's in medium resolutie

-De 6 mooiste foto's in een mini album 10x10cm

-Speciaal tarief is geldig in de maanden mei en juni 2021

-De investering bedraagt € 287,- inclusief btw en inclusief reiskosten tot 25 km rondom Soest, daarbuiten € 0,40 per km 

-Mogelijkheid om een mooie afdruk op *Dibond op 40x60 cm te bestellen voor slechts 67,- (normaal 97,-)

 

*Dibond is aluminium met een zwarte kunststof kern en een ophangframe rondom aan de achterzijde, waarmee de foto 18 mm los van de wand komt. Modern, strak en licht!

 
Wil je een tijdstip inplannen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een dag te reserveren. Of stuur een berichtje naar 06 55161495. Ik hoop jullie snel te ontmoeten <3 

 

 

 

Wil je meer weten of zien? Dan is het de moeite waard om ook te kijken op mijn blog.