Wil je betere foto's gaan maken, lees dan verder!

Een leuk idee om aan iemand cadeau te doen maar ook om eens in jezelf te investeren: een workshop fotografie!

Je staat op een waanzinnig mooie plek en wil dit in een foto vereeuwigen. Het eindresultaat op de foto is lang niet zo mooi als in het echt. Of je wilt een foto maken van een paar spelende kinderen die helemaal opgaan in hun spel. Dit tafereel lijkt het perfecte plaatje maar als je de foto bekijkt, is deze niet pakkend en bovendien onscherp. Of je maakt voor je website leuke foto’s maar op de een of andere manier zijn de foto’s niet zoals je ze voor ogen had.

Als je het bovenstaande herkent dan weet ik precies wat je bedoelt. Er zijn velen met jou die hier tegenaan lopen. Regelmatig wordt aan mij gevraagd of ik ook fotografiecursussen verzorg. En het antwoord is: JA!

Nu we aan huis gekluisterd zijn, is dit het ideale moment om in jezelf te investeren. HET moment om die cursus eindelijk te gaan doen! Ik heb mijn workshop Basis Fotografie nu in een online én live versie gepland staan. En wel op vrijdag 17 en 24 april.

Betere foto’s maken, meer begrijpen van licht en fotografische aspecten als sluitertijd en diafragma. Met de workshop leer ik je de basisbeginselen van de fotografie en trucs om betere foto's te maken. Je houdt je camera bij de hand en we kunnen alles meteen in de praktijk toepassen. Ook als je vragen over je camera hebt, kun je meteen bij mij terecht. De workshop bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte en doen we in 2 dagdelen. Voor de 2e bijeenkomst krijg je wat oefeningen en opdrachten. De workshop is 2 keer 2,5 uur en de investering is 150,- p.p..