Je herinnering in een prachtig album

Je hebt een unieke bruiloft beleefd. Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van een prachtige locatie, een schitterende trouwjurk, unieke decoratie en heerlijk eten. Samen met je familie en vrienden heb je onwijs genoten van deze geweldige dag. Je wilt deze herinneringen graag vasthouden. Af en toe weer terugkijken naar je bruiloft. De speciale momenten van deze dag wil je graag herbeleven en voelen. Het lijkt je super om later samen met je (toekomstige) kinderen te kijken naar een boek waar alleen de allermooiste foto's staan. Nagenieten! Met een stijlvol boek waarin jouw verhaal staat. Ik maak het graag voor jou en je dierbaren; een smaakvol album, passend bij jouw stijl. Je wensen bespreken we van te voren en daarna creëer ik iets unieks. Ik werk met mooie albummerken; Kol Lab, Jorgensen en Asuka books. 

Het meest gevraagd bij mijn klanten zijn de waanzinnig mooie boeken van het Portugese Koy Lab! Je kiest hiermee voor een solide en duurzaam album met een chique uitstraling. Op de cover wordt je meteen blij verrast met een prachtige foto van jullie bruiloft. De lay-out van de pagina's maak ik op de pc. Op kwalitatief hoogwaardig FUJI fotopapier worden de bladzijde's afgedrukt en verschijnen in  een gebonden boekwerk. Met de mooie albumdoos eromheen is het een schitterend cadeau voor jullie zelf. Een must have voor elk bruidspaar! Je ziet hierboven een voorbeeld van het Koy Lab album.

Op de bovenstaande afbeelding zie je een voorbeeld van een coffee table book. Ook dit type trouwboeken zijn heel geliefd want ze zijn heel decoratief om je huiskamer mee te stylen. Het boek heeft een harde cover en kan uitgevoerd worden met linnen, leer of een prachtige trouwfoto. De lay-out bespreken we van te voren en zo creëren we een schitterend boek met als ondergrond licht, donker, strak, klassiek of speels. Jullie mogen het zeggen! Het meest werk ik met pagina's in de kleur wit, crème of off-black. Een stijlvol doffe table book is een eye catcher voor op je koffietafel!

De Fusion albums van Jorgensen zijn de meest exclusieve. Deze albums komen uit Australië. In dit boek worden ambachtelijkheid en moderne technieken verenigd! De pagina's worden op de pc opgemaakt en vervolgens worden de foto's op echt fotopapier afgedrukt. Mooie passe-partouts maken het tot een prachtig geheel. De cover wordt uitgevoerd in leer, linnen of met een gave foto van jullie trouwdag. Een heel persoonlijk boek! Op de afbeelding hierboven zie je een een voorbeeld van een pagina uit een Fusion album. Kom gerust een keer langs om dit album in het echt te bekijken.