Creëer Impact

Creëer Impact

Portraits | Editorial | Interior | Fashion Photography

 

 Welkom bij Wendy Bos Fotoproducties!

Gedreven door "spread beauty and joy through beautiful pictures" werkt Wendy als fotograaf en visueel content creator middels fotografie. Naast fotografie biedt ze workshops, masterclasses en online programma's aan. Thanks for watching! 

 

lifestyle

lifestyle

interior

Travel

Travel

Wedding

Wedding

by wen's wedding shoots

Editorial

Editorial

storytelling

storytelling

portraits

portraits

studio

portraits

portraits

family portraits

travel

travel

Portraits

Portraits

location

travel

travel

lifestyle

lifestyle

fashion

Editorial

Editorial

food

wedding

wedding

by wen's wedding shoots

portraits

portraits

family portraits

lifestyle

lifestyle

interior

portraits

portraits

location

Om jou te laten genieten, te inspireren en te vermaken deel ik graag mijn belevenissen als fotograaf. Verhalen van mensen in beeld gebracht, grappige anekdotes maar ook speciale thema's of acties worden hier onder de aandacht gebracht. Volg het via mijn blog.

BLOG

Tijdens mijn reis naar De Marken heb ik de camera natuurlijk veelvuldig gebruikt. :-) Wat wil je in deze fotogenieke provincie van Italië! Het is de ongerepte versie van Toscane. Ik laat jullie zien welke plekken ik bezocht, wat je er kunt doen, zien en beleven.  

Het oude centrum van Grottammare is een plek die je niet mag overslaan als je in De Marken bent. Het ligt boven op een rots vlakbij de zee. Overdag is het een slapend stadje want iedereen ligt beneden op het strand of flaneert over de boulevard bij 'el mare'.

Het oude centrum van Grottammare is een plek die je niet mag overslaan als je in De Marken bent. Het ligt boven op een rots vlakbij de zee. Overdag is het een slapend stadje want iedereen ligt beneden op het strand of flaneert over de boulevard bij 'el mare'. Maar 's avonds komt het centro storico helemaal tot leven. Er klinkt muziek in de straten, mensen dineren op een van de vele de terrassen en kunstenaars tonen hun werken. En dit alles in een entourage die je alleen in Italië kunt tegenkomen met prachtig oude gebouwen, smalle straatjes en een adembenemend uitzicht.

Het landschap van De Marken is heuvelachtig met vele wijn- en olijfgaarden, oude stadjes bovenop de rotsen en mooie vergezichten.

Zelf sliep ik in Monteprandone. Een mooi gerestaureerd vestingstadje boven op een heuvel. Je hebt er een subliem uitzicht over de zee. Het is heerlijk om hier door de straatjes te slenteren en een praatje te maken met de locale kruidenier. Het leven is hier nog eenvoudig, zo lijkt het. Voor je boodschappen loop je naar de slager, de kruidenier of de bakker. En als de basilicum op blijkt te zijn loopt de eigenaresse van de 'alimentari' naar de buren om daar een bosje te plukken op hun dakterras. :-) Op de foto hieronder, een kunstenaar die zich graag liet portretteren bij zijn atelier.

Wat meer landinwaarts vanaf Ancona vind je de grotten van Frasassi. Dit grottencomplex is maar liefst 13 kilometer groot en zeker de moeite waard om te bekijken. Er is een 1,5 km lange route uitgezet over brede wandelpaden en trappen. Even verderop kun je een klim maken naar een heilige tempel, gebouwd in een rots. Je kunt hier alleen te voet komen met een klim van een kleine kilometer. Eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht op de Frasassi kloof. Alpinisten gebruiken deze plek om te leren klimmen. In de rots staat de tempel van de Valadier en daarnaast het heiligdom van de Madonna van Frasassi. Een must see!

In Acquaviva werden we verrast met een van de vele feesten die de regio kent. In de avond was er een markt. En de bakker was open tot 's avonds laat en verkocht zoete lekkernijen. De bakkerij had een grote glazen gevel waardoor mijn oog viel op de enorme oven die er stond. Deze oven leek wel te komen uit de jaren vijftig!

Ook maakte ik een trip naar De Abruzzen. Deze provincie ligt ten zuiden ligt van De Marken. De natuur is hier ruiger, de bergen hoger en de bevolking meer gesloten. In het nationaal park Gran Sasso vind je taferelen die je doen denken aan oude western films met verlaten hotels en gebouwen. We eindigden onze rit in de stad l'Aquila. Deze stad werd in 2009 zwaar getroffen door een zware aardbeving waarvan de gevolgen nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. De stad wordt weer volledig in oude stijl herbouwd. De meeste gevels staan nog steeds in de stijgers of worden gestut. Overal staan kranen. De Italianen gaan stug door om alles weer in ere te herstellen.

Waar je ook komt, de iconische FIAT 500 kom je overal tegen! De eigenaar van deze FIAT zag onze bewonderende blikken en liet ons even in zijn bolide kijken. We komen snel weer terug Italië!

 

GET IN TOUCH

CONTACT

Werk aan de muur

THE FLORAL ESSENCE IV

THE FLORAL ESSENCE II

THE FLORAL ESSENCE

 

Mobiel: 06 - 55 16 14 95

contact@wendybos.nl