VERBINDEN MET JE IDEALE KLANT

Als ondernemer in het online tijdperk is het belangrijker dan ooit om zichtbaar te zijn. Of het nu gaat om je zichtbaarheid op de sociale media of jouw website tussen de zoekresultaten van Google. Je wilt de interesse wekken van klanten die het beste bij je bedrijf passen. Als je een content creator bent, wil je dat jouw artikelen goed gelezen worden. Aandacht....is goud waard!

Je wekt belangstelling met prachtige foto's om de verbinding aan te gaan met je ideale klant. Deze foto's zijn volledig op maat gemaakt voor jou, laten je karakter zien, je ideale omgeving en hoe het is om met jou te werken. Personal Branding Fotografie is een combinatie van portretten en lifestyle foto's die speciaal voor jou en je 'persoonlijke merk' gemaakt zijn. Jouw unieke 'merk' vertaald naar beeld: een visuele uiting met jou als herkenbare persoon achter het merk.

Bianca is een bevlogen energieke onderneemster. Haar bedrijf Solo ta hari betekent "de zon lacht". Ze werkt met passie, is energiek en doortastend. Haar werk bestaat uit het verbinden van mensen en hun belangen om vanuit daar gezamenlijke doelen te bereiken. Zij geeft als strategisch adviseur, executive coach en onafhankelijk voorzitter sturing aan omgevingsgericht leiderschap in complexe projecten. Haar expertise ligt binnen de energiesector, de haven en overheid waar zij bijdraagt aan het ontwikkelen en realiseren van energie(transitie)projecten.

In haar werk brengt ze oprechte verbinding tot stand tussen verschillende partijen waarbij ze haar unieke kwaliteiten benut. Met haar interesse, tact, focus op de toekomst en visie zet ze teamleden in op hun krachten waardoor ze kunnen excelleren. Dit alles willen wij in beeld vertalen. Voorafgaand aan de fotoshoot hebben Bianca en ik samen gekeken hoe we haar eigenschappen kunnen transformeren naar beeld. Bianca: 'Ik wil graag wat meer van mijzelf laten zien.'

Haar Antilliaanse roots mogen naar voren komen, evenals haar connectie met de haven van Rotterdam en haar liefde voor kleurrijke kleding. Met persoonlijke en voortreffelijke foto's kan zij laten zien waar ze voor staat: De Personal Branding Fotoshoot is ter wereld gekomen! 

 

 

Je ziet het belang in van prachtige persoonlijke foto's. Dan kun je me een berichtje sturen naar 06 55161495 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten vanaf 497 euro exclusief btw. Inbegrepen zijn: pre-fotoshoot call over je merkwaarden, fotoshoot van anderhalf tot twee uren op een of twee nabijgelegen locaties, een kledingwissel, visagie & styling, de Posing Guide, ca. 20 mooie bewerkte foto's (digitaal).