Bij je reportage hoort een mooi album

Hoe leuk is het om later weer eens terug te kijken naar die ene bijzondere dag? Of om het boek aan je vrienden, familie en je (toekomstige) kinderen te laten zien? Of om alles na jaren weer eens te herbeleven? De trouwreportages die ik maak lever ik het liefst af in een mooie album, passend bij jouw stijl en smaak. De wensen en mogelijkheden bespreken we en ik maak een offerte die hierop aansluit. Ik werk met mooie A-merken op gebied van albums (Verka, Jyden-Juka, Asuka Books en E-lay van Jorgensen).

Het meest populair bij mijn klanten zijn de waanzinnig mooie Palazzo-boeken van fabrikant Verka! Dit zijn zeer solide en duurzame albums met een chique uitstraling. Op de cover is plaats voor een mooie foto van jullie dag. De opmaak van de pagina's maak ik op de computer en de pagina's worden op echt fotopapier afgedrukt. Daarna monteer ik deze fotopagina's op de zwaar uitgevoerde albumbladzijdes in het gebonden boekwerk. Met de mooie albumdoos er om heen is het echt een cadeau voor jullie zelf. Een must have voor elk bruidspaar! Zie hieronder een voorbeeld.

Ook populair zijn de coffee table books! Op de onderstaande afbeelding zie je een een voorbeeld van een bladzijde uit een coffee table book. De opmaak bespreken we vooraf en zo creëren we een gave lay-out met als uitgangspunt strak of klassiek of speels! Jullie mogen het zeggen! Het meest werk ik met pagina's in de kleur wit, crème, donkergrijs of zwart. Op de harde cover staat een gave grote touwfoto en bijvoorbeeld jullie trouwdatum afgedrukt.  

Het E-lay album van Jorgensen is het meest exclusieve en komt van ver. Dit boek verenigd ambachtelijkheid en moderne technieken! De pagina's worden op de computer opgemaakt en vervolgens worden de foto's op echt fotopapier afgedrukt. Mooie passe-partouts maken het tot een prachtig geheel! En op de cover plaatsen we een gave foto van jullie trouwdag. Een heel persoonlijk boek! Op de onderstaande afbeelding zie je een een voorbeeld van de E-lay albums. Kom gerust een keer langs om deze albums in het echt te bekijken.