ZATERDAG 3 OKTOBER PROFIELFOTODAG

Denk jij wel eens dat het tijd wordt voor een goede profielfoto van jezelf? Of heb je een profielfoto die wel een update kan gebruiken? Laat dan nu voordelig een professionele profielfoto maken op 3 oktober tijdens de profielfotodag*.

We weten dat de eerste indruk heel belangrijk is. Dan wil je een goede eerste indruk maken als je jezelf ergens presenteert, toch? Het begint met een mooie foto van jezelf die je kunt gebruiken voor je CV, of voor social media zoals LinkedIn en Facebook. Maar ook als ondernemer met een website heb je er belang bij om jezelf goed te presenteren op het web. Speciaal hiervoor heb ik deze actie ontwikkeld. De opnamekosten inclusief een digitaal bestand in webformaat bedragen nu slechts 57,-.

Hoe gaat het in zijn werk? Bel of mail me voor het plannen van een tijdsvak op 3 oktober aanstaande. De studio opent om 10.30 en elk half uur kun je een tijdsreservering maken tot 15.00 uur. Na de fotoshoot kiezen we de mooiste opname. De bewerkte foto ontvang je digitaal in vierkant webformaat.

*Actievoorwaarden:

-De investering bedraagt € 57,- inclusief BTW

-Tijdstip van de fotoshoot in overleg op 3 oktober o.b.v. beschikbaarheid

-De kosten van de fotoshoot zijn per persoon en inclusief bewerking van de foto

-Inbegrepen zijn de opnamekosten en een digitaal bestand in webformaat (1000x1000 pixels)

-De betaling is op de dag van de shoot per tikkie

-Extra bestanden zijn bij te bestellen voor € 8,- per stuk

-De fotografie vindt plaats in of bij mijn studio in Utrecht centrum.

 

Bestel nu voor de actieprijs! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar 06-55161495.