ZATERDAG 28 november EINDEJAARSFOTODAG

Het einde van het jaar 2020 nadert. Een bijzonder jaar voor ons allemaal. Hoe ga jij de kerst vieren dit jaar? Wordt het een kerst met cadeaus bij de kerstboom? Heb je iemand in gedachte aan wie je een mooie foto wilt geven? Misschien wil je jezelf een mooie foto cadeau doen. Een portret, voor zakelijk gebruik of voor thuis. Alleen of samen met je dierbaren. Dit jaar is er nog een laatste kans: Op zaterdag 28 november is het EINDEJAARSFOTODAG! 

Een hele dag lang gaan we fotoshoots doen in de gave studio in Utrecht. Van mij krijg je leuke kledingtips en we hebben leuke styling voor in de foto's die we gaan maken. Het gaat heel gaaf worden! Kom je ook? Noteer 28 november alvast in je agenda.

28 november, de dag voor een feestelijke eindejaarsfotoshoot! Tijdens de fotoshoot maken we gedurende een half uur een hele gave serie. Na een week ontvang een pre view van de shoot waaruit je een keuze kan maken van de mooiste 5 foto's. Deze krijg je vervolgens zonder logo, digitaal, in de resolutie van 1000 pixels breed. De investering is nu slechts 57,-!

De details:

-Fotografie gedurende een half uur

-In de gave studio in Utrecht

-De fotoshoot van 1 tot max. 5 personen

-Een selectie van 5 foto's in resolutie van 1000 pixels breed

-Hoge resolutie bestanden zijn extra bij te bestellen voor € 8,- per stuk

-Deze actie is geldig op 28 november 2020

-De shoot is uit te breiden met gave afdrukken op Dibond en acrylglas.

 

Interesse?

App of mail me nu om te reserveren!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar 06-55161495.