Wie is Wendy?

Ja, wie is Wendy? Ik ben in 2002 gestart als fulltime fotograaf onder de naam Wendy Bos Fotoproducties. Ik reis voor mijn fotografie-opdrachten door heel Nederland of ga er zelfs voor naar het buitenland. Natuurlijk vind ik het ook prima om in de provincie Utrecht te blijven, of nog dichterbij in Soest :-). Hier ben ik gevestigd met mijn fotostudio.

De fotoshoots die ik doe zijn voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Het fotografiewerk is heel veelzijdig en de nadruk ligt op portretten en reportages, voor op het werk of voor thuis. Bij reportages kun je denken aan een trouwreportage maar ook aan een verslag van een evenement of een registratie van een theatervoorstelling. De foto's die ik maak worden door bedrijven gebruikt op websites, magazine en brochures. Gaat het om een trouwreportage dan zijn de foto's een mooie herinnering voor het bruidspaar en de familie. Bij de portretten die ik maak, gaat het de ene keer om een zakelijk portret en dan weer om een familieportret voor thuis aan de muur.

Als je mij als fotograaf inschakelt is het prettig om te weten wie ik ben en wat mij tot de juiste fotograaf voor jou maakt. Ik geef je dus een kijkje in mijn leven en wie ik ben en wat ik graag doe.

Ik hou van de veelzijdigheid van het fotografievak! Op de ene dag spreek ik een opdrachtgever die een mooi portret wilt voor in een magazine. Op de andere dag beleef ik samen met een bruidspaar en hun dierbaren een prachtige bruiloft met alle bijbehorende emoties. En weer een dag later heb ik een fotoshoot voor een groot spelletjesbedrijf.

 

Wie is Wendy in een paar regels:

-Dochter van een ondernemerspaar met fotozaken in Medemblik en Bovenkarspel

-Als tiener in vakanties graag aan het werk in deze fotozaak

-Besluit na de VWO om HEAO commerciële economie te doen

-Aan het werk in een commerciële functie bij oa. Elsevier

-Maakt van haar passie haar werk en volgt fotografie opleidingen

-In 2002 in Amsterdam gestart als zelfstandig fotograaf

-Sinds 2006 gevestigd in Soest als fotograaf

 

Wendy loves:

Italië, cappucino's, chocola, schoenen, magazines, beeld, muziek, Amsterdam, maar ook Rotterdam :-), reizen, Nikon, hardlopen, kinderen, natuur, alles wat bijzonder is vastleggen!